Prezentacija agiliti sporta na sajmu
March 11, 2014
Novi Dog Chow centar
December 1, 2015

Prezentacija na CACIB-u Beograd

Godinama unazad imamo odličnu saradnju sa Kinološkim savezom Srbije koji nam omogućava, na obostrano zadovoljstvo, da prezentujemo svoj rad, sport sa psima i obuku na CACIB Beograd, najvećoj međunarodnoj izložbi pasa svih rasa u Srbiji. Agility sport u Srbiji godinama postaje sve popularniji, a svakako da tome doprinosi i prezentacija agility sporta na Beogradskoj izložbi.

Kada naši psi krenu da laju od uzbuđenja, publika već zna da se približava početak prezentacije i kreće okupljanje oko centralnog ringa. Radost i istinski trud pasa, različitih veličina i rasa, pri savladavanju agility prepreka (tuneli, slalom, greda, klackalica i dr.) izmamljuje iskreno divljenje u slučaju dobrih takmičarskih pasa, ali i smeh i aplauze podrške kod početnika i sporijih. Najuzbudljivija je velika želja naših pasa da što brže prođu zadatu stazu. Svi pomno prate semafor i vremena najbrži.

Pored agility sporta i nekih složenijih veština i trikova, na prezentaciji uvek prikažemo i rad početnika i polaznika na kursevima poslušnosti. Oni imaju zadatak da pokažu publici da se, i ako deluje vrlo impresivno i skoro nedostižno, sve može uraditi i naučiti psa uz malo uloženog truda i stručni nadzor. Uvek koristimo priliku i najavimo naš kurs poslušnosti koji ovo proleće počinje 11.marta u 17h u našem Dog Chow trening centru u Vodovodskoj ulici 158 u Beogradu, gde je mnogo pasa prošlo naše kurseve. Neki su postali bolji kućni ljubimci i ponos vlasnika, a mnogi su kasnije uspešno predstavljali naš klub ali i Srbiju na domaćim i medjunarodnim takmičenjima.