KURS TRIKOVA

Trikovi su zabavni! Svaki pas može da ih radi, bilo kad, bilo gde, bez dodatne opreme. Ukoliko želite da i Vaš pas postane zvezda u društvu, a niste sigurni kako da počnete sa učenjem trikova, ili imate psa punog energije i treba vam novi način da je usmerite i usput se zabavite, ovaj kurs je prava stvar za Vas.

Kurs trikova je namenjen za sve one čiji su ljubimci već savladali osnove lepog ponašanja, a žele da prošire njihovo, i svoje, znanje i uspostave još bolji odnos. Ovaj kurs promoviše psihičko i fizičko razvijanje psa, pomaže im da nauče kako da uče, kako da kontrolišu svoje telo i bolje razumeju šta se od njih očekuje. Odličan je kako za kućne pse koji traže novi način da zabave goste, tako i kao dodatna vežba za sportske pse koji se već takmiče u različitim disciplinama.

Obuka se zasniva na sistemu igre i pozitivne motivacije, kako pasa, tako i vas – njihovih ljudi, uz pažljivo vođstvo i savete naših trenera. Kurs, pored praktičnih vežbi, prate i predavanja o različitim aktivnostima i sportovima sa psima. Svim učesnicima će biti obezbeđen i propratni materijal sa uputstvima, kao i mogućnost da postavljaju pitanja i van časova preko interneta ili mail-a.


skola za pse

TRAJANJE KURSA

Osnovni kurs trikova traje dva meseca sa po dva časa nedeljno.
Časovi će se održavati petkom u večernjim časovima i nedeljom.

hoop_icon

PROGRAM KURSA

Program kursa trikova obuhvata učenje konkretnih trikova, upoznavanje sa tehnikama učenja, predavanja i različite dodatne aktivnosti.

dog-icon-23

KOME JE KURS NAMENJEN

Na ovaj kurs su dobrodošli svi psi koji su već savladali osnove lepog ponašanja, bez obzira na rasu i starost.

PRIKLJUČITE SE I VI!

Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja, informacije i nedoumice

Kontakt telefoni: +381 65 3082667 ;+381 60 0523992