KURS OSNOVNE POSLUŠNOSTI

Kurs osnovne poslušnosti je predviđen za sve one koji žele da uspostave dobar odnos sa svojim ljubimcem, kao i da omoguće sebi i psu što lagodniji život u gradskoj sredini. Ovaj kurs se bazira na višegodišnjem iskustvu naših trenera u radu sa psima najrazličitijih rasa, starosti i nivoa obuke. Naš cilj je da se proces učenja, kako pasa, tako i vlasnika, zasniva na obostranom zadovoljstvu, a rezultira prilagođenim gradskim psom i srećnim vlasnikom.

Osnovna ideja kursa je da obučimo vas kao vlasnike kako da efikasno objasnite psu šta od njega želite, ali i da razumete signale kojima pas komunicira sa vama i okolinom. S obzirom na to rad nije moguć bez vašeg stalnog prisustva. Takođe, u skladu sa savremenim saznanjima u domenu psihologije pasa, kao i njihovom direktnom primenom u radu, koristimo isključivo pozitivne metode obuke, odnosno dresure pasa, - umesto sistema kazni kojim se pas primovara da se pokori i posluša iz straha, koristimo nagrade u vidu igre, hrane i pohvale za markiranje željenog ponašanja. Na ovaj način pas uči da uživa u radu.


skola za pse

TRAJANJE KURSA

Kurs osnovne poslušnosti i lepog ponašanja traje dva meseca po dva časa nedeljno.
Časovi se održavaju vikendom - subotom od 17h i nedeljom od 11h.

dresura pasa

PROGRAM KURSA

Program kursa poslušnosti obuhvata vaspitanje psa za život u gradu (poslušnost bez povodnika, osnovne komande, socijalizacija, neuzimanje hrane, ponašanje u javnim objektima itd), zatim elemente za polaganje BH ispita, osnovne elemente kao priprema za sport, prvenstveno agiliti.

obuka pasa

KOME JE KURS NAMENJEN

Polaznici kursa mogu biti svi, od štenaca do veterana. Sa psom je najbolje početi raditi od trenutka kada postane član vaše porodice, ali nikada nije kasno za ispravljanje već stečenih loših navika. Takođe, ne postoje nikakva ograničenja po pitanju rase. Svaki pas je sposoban da uči tokom celog svog života, a sve što je potrebno je da vi naučite kako da ga u tome usmeravate.

PRIKLJUČITE SE I VI!

Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja, informacije i nedoumice

Kontakt telefoni: +381 65 3082667 ;+381 60 0523992