AGILITI KURS

Da li imate aktivnog psa kome nikad nije dosta igre? Psa sa viškom energije koju ne znate kako da usmerite? Za vas nije dovoljna obična šetnja po parku? Agiliti je pravi sport za vas! Ovo je jedan od najpopularnijih kinoloških sportova koji omogućava vlasnicima i njihovim psima da se u gradskoj sredini opuste, rekreiraju i pritom sjajno zabave. Cilj je da vodič pravilno usmeri psa kroz poligon sa preprekama pri čemu se ocenjuju i brzina i preciznost.

Prilikom prvog susreta sa agilitijem može vam se učiniti da je savlađivanje ove veštine vođenja preteško. Vaš pas će vas vrlo brzo razuveriti. Redovnim radom za par meseci mogu se savladati osnove, a zatim se to znanje nadograđuje i sve ide dosta lakše kako za vlasnika tako i za psa. Vas dvoje postajete tim i svaki korak napred, kao i radost koju pas oseća dok trči motivišu vas da trenirate. Ukoliko nam ne verujete dođite da se i sami oprobate! Učinite svom psu i sebi život zanimljivijim i uživajte u čarima agilitija, putovanjima i druženju sa kolegama iz kluba, kao i drugim ljubiteljima pasa i aktivnog života.

Obuka se zasniva na sistemu igre i pozitivne motivacije, kako pasa, tako i vas – njihovih ljudi, uz pažljivo vođstvo i savete naših trenera sa velikim iskustvom i rezultatima u radu i takmičenjima.


skola za pse

TRAJANJE KURSA

Agiliti kurs traje dva meseca uz dva treninga nedeljno.
Termini treninga se određuju uz dogovor sa polaznicima.

agility

PROGRAM KURSA

Agiliti kurs namenjen je obuci vodiča i psa. Programom kursa obuhvaćeno je savladavanje standardnih agiliti prepreka i osnove tehnike vođenja psa. Nakon ovog kursa moguće je pristupiti agiliti timu KSK Singidunum i nastaviti učenje kroz treninge i seminare koje klub organizuje.

trening pasa

KOME JE KURS NAMENJEN

Agiliti je idealan sport za sve one koji žele da uživaju u aktivnom životu sa svojim ljubimcem. Za razliku od psećih izložbi, rasa psa na agiliti takmičenjima ne igra nikakvu ulogu. Ovo je sport u kome mogu učestvovati svi, pa i mešanci.

PRIKLJUČITE SE I VI!

Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja, informacije i nedoumice

Kontakt telefoni: +381 65 3082667 ;+381 60 0523992