Podstičemo timski duh i zajedništvo, kako medju ljudima, tako i medju vašim, pardon – našim psima a ono što je ipak najvažnije je da se kroz naš program ostvaruje veća prisnost sa psom i svojevrstan osećaj uživanja u postignutom.


 

ISKUSTVA KURSISTA

Naša najbolja preporuka su zadovoljni kursisti!

 • Branko Stipinović i Loki
  Pohađanje kursa poslušnosti je bio najbolji korak na koji sam mogao da se odlučim kao neko ko pre nije imao psa. KSK Singidunum i njihovi treneri nisu samo obučili mog psa, već su naučili mene kako da komuniciram s njim i što je najbitnije, kroz igru, bez upotrebe "sile". Sada kao neko ko je par godina u svetu pasa, vidim da je za mladog psa jedna od bitnijih stvari da se što pre socijalizuje, a to je upravo ono što smo dobili na ovom kursu - druženje sa psima svih rasa, veličina i uzrasta. Sada nema mesta gde se ne možemo pojaviti sa psom - more, splav, kafić, gosti... Sve u svemu: KSK Singidunum, treneri, drugari - Hvala vam!
  Branko Stipinović i Loki
 • Maja Kecman i Tasa
  Sa našim Tasom smo, smatram uspešno završili prolećni kurs 2015. Kada smo počeli kurs, Tasa nije imao ni malo koncentracije, bio je veoma neposlušan, iako smo se trudili maksimalno da sami radimo sa njim. Tokom kursa smo imali uspone i padove, ali je do kraja uspeo da savlada sve osnovne komande, pa čak i preko toga. U parku je postao glavna atrakcija jer je na komandu preskakao ogradu, trčao preko klupe i ostalo. Želim da vam se svima zahvalim na strpljenju i profesionalnosti sa kojom ste nam pomogli da prodjemo i zavrsimo kurs, isključivo pozitivnom motivacijom psa. Naučen pristup vaspitanju sam primenila i na našim starijim psima, koji nikada nisu bili na obuci i pokazalo se da funkcioniše! Hvala i srdačan pozdrav
  Maja Kecman i Tasa
 • Nina Kilibarda i Tina
  Dragi naši Singidunumci, ovim putem želimo da vam se zahvalimo za svo strpljenje i sve divne dane koje smo proveli kod vas. Naučili ste nas puno toga i posvetili nam dragoceno vreme. Kroz zabavne i edukativne časove ste naš zajednički život učinili čistim uživanjem. Hvala vam što edukujete i vlasnike i pse, i što nas učite kako da komuniciramo sa našim ljubimcima na zabavan način. Hvala vam na svakoj sugestiji i što ste od mog prvog psa "napravili" divnog drugara koji sa zadovoljstvom saradjuje u svakom momentu. Hvala vam što ste me naučili mnogim stvarima o kojima ništa nisam znala, i što zahvaljujući vama, moj pas danas uživa u društvu drugih pasa, potpuno socijalizovana i lepo vaspitana. Hvala vam što postojite i mnogo nam nedostajete!  
  Nina Kilibarda i Tina

PRIKLJUČITE SE I VI!

Uvek ste dobrodošli da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja, informacije i nedoumice

Kontakt telefoni: +381 65 3082667 ;+381 60 0523992